Klantenservice


Betalen

Bij Fashion Addiction kan je 100% veilig afrekenen op de onderstaande manieren.

iDeal

Deze betaaloptie biedt jou de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal snel, gemakkelijk en veilig jouw bestelling.

Creditcard

Wij accepteren Mastercard en Visa. Gebruik je creditcard voor veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling.

Mr. Cash

Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met IDEAL. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in België.

Ik heb problemen bij het afronden van mijn betaling, wat nu?

Wanneer je problemen ondervindt bij het afronden van jouw betaling, neem dan contact op met ons. Dit kan per mail via info@fashionaddiction.nl

Bezorgen

Kosten:
Bij besteding van €70,- is de verzending gratis. De verzendingskosten zijn €3,95 binnen Nederland, €6,95 naar België & €7,95 voor verzendingen naar Duitsland.

Verzendingstijd
Binnen 1-2 werkdagen heb jij jouw pakketje in huis als je in Nederland of België woont. Als je in Duitsland woont duurt het 2-3 werkdagen

Verzendingsbevestiging
Zodra jouw pakketje onderweg is kun je dit online volgen. Wij zullen jou een email sturen met daarin een link, zodat jij de komst van jouw pakketje niet mist! Mocht je jouw pakketje toch gemist hebben, dan ontvangt je een email van de postbezorger met daarin info over jouw pakketje.

Ruilen & Retourneren

“Nothing hunts us more than the things we didn't buy”
Daar weten wij alles van en daarom kan je bij Fashion Addiction uiteraard ruilen.

Klik hier voor meer informatie